Opetushevoset

Elvarita
s. 22.5.2006
Suku: Elvari - M.A. Kihu - Kihin-Muisto
Koulutustaso: Helppo B

Rita on hienoryhtinen ja upearavinen tamma, joka tekee hommia reippaalla asenteella. Rita on pihaton tammalauman pomo ja tekee
myös terapiatunnit vakaalla taidolla!

Elvariia
s. 05.06.2007
Suku: Elvari - M.A. Kihu - Kihin-Muisto
Koulutustaso: Helppo A-Vaativa B

Riia on komea ja tasokas tamma, jolla on kivat liikkeet ja kykyjä vaikka kuinka pitkälle. Se taitaa hienosti koulukiemurat, mutta myös hyppää hyvin niin kentällä kuin maastossakin.

Virta Viuhka
s. 21.06.2012
Suku: Ramiini - Venla Vikkelä - Ville Vikkelä
Koulutustaso: Helppo B

Virta Viuhka on elämänsä aikana opetellut sekä ravurina oloa että ratsun taitoja. Emänsä ratsu- ja luonneominaisuuksia perinyt tamma on napakka ja sähäkkä. Sillä on komea laukka sekä se on erittäin hyvä hyppääjä.

Virma Vikkan
s. 20.06.2010
Suku: Valtraus - Erhilen Ajatus - V.T.Ajatus
Koulutustaso: Helppo B

Vikkan on todella kiltti ja ystävällinen ja se hoitaa kaikki hommat tyylikkään varmasti. Vikkanilla on pehmeät liikkeet ja se on kevyt ohjata, joten sillä on mukava niin ratsastaa kuin ajaakin.

Virta Viivi
s. 19.5.2010
Suku: Juppe Hoo - Venla Vikkelä - Ville Vikkelä
Koulutustaso: Helppo B-A

Viivi on kiltti, mutta juuri sopivan säpäkkä tamma lajiin kuin lajiin. Viivi on perinyt äitinsä estelahjoja eikä tamman liikkeet ole lainkaan hullummat myös kouluratsastukseen.

Nuoriso

Lissun Eerika
s. 01.06.2017
Suku: Erikasson - Lisbeth - Jaanen Suikku
Koulutustaso: Ajotreenissä

Tiukkaluonteinen Eerika varsoo kesällä 2021 Parvelan Retusta. Eerika on harjoitellut sekä ajo- että ratsastushommia, joita jatketaan esikoisen syntymän jälkeen.

Herra Hautamäki
s. 29.06.2018
Suku: Costello - Virma Vikkan - Valtraus
Koulutustaso: Ajotreenissä

Costi on kiltti nuori oripoika, joka on emänsä Vikkanin ensimmäinen varsa. Costi harjoittelee mahdollista tulevaa raviuraa silmällä pitäen toistaiseksi kotitallilla.

Virpassi
s. 05.07.2019
Suku: Etupassi - Virma Vikkan - Valtraus
Koulutustaso: Alakoululainen

Viri on Vikkanin toinen varsa, joka vielä viettää päivänsä leikkimielisesti painien veljensä Vilin kanssa. Rauhallisesta ja kiltistä Viristä huomaa nyt jo, että se on perinyt vanhempiensa luonteenpiirteitä.

Viipassi
s. 23.05.2019
Suku: Etupassi - Virta Viivi - Juppe Hoo
Koulutustaso: Alakoululainen

Vili on emänsä Viivin esikoinen ja Virin puoliveli. Vili muistuttaa emäänsä niin luonteen, ulkonäön kuin myös liikkeidensä puolesta.

Muut hevoset

Virta Veksi
s. 17.05.2016
Suku: Vipanteri - Venla Vikkelä - Ville Vikkelä
Koulutustaso: Ratsutuksessa

Virta Veksi on Venlan varsoista ensimmäinen orivarsa. Sittemmin ruunattu Veksi  on treenannut niin raveihin kuin ratsuksikin. Tällä hetkellä tuleva ura on vielä avoinna.

Vilberth
s. 11.05.2015
Suku: Villihotti - Lisbeth - Jaanen Suikku
Koulutustaso: Ravitreenissä

Pertsa on komea iso ravurinalku, jonka kilpailuoikeudet on liisattu sitä hallinnoivalle kimpalle. 6-vuotiaaksi varttunut ori on valmennuksessa Vesangalla. Muutamia startteja on ajettu ja odotuksia kehittymiselle on kovasti.

Sörkän Jokeri
s. 7.6.2013
Suku: Sörkän Sälli - Hovi-Mari - Suikku
Koulutustaso: Harrastetaso

Jokeri on kokeillut aiemmin raviuraa ja meille tultuaan sillä on ratsastettu niin kentällä kuin maastossakin.  Jokeri on yksityiskäytössä.

s.
Suku: