Opetushevoset

Elvarita
s. 22.5.2006
Suku: Elvari - M.K. Kihu - Kihin-Muisto
Koulutustaso: Helppo B

Rita on hienoryhtinen ja upearavinen tamma, joka tekee hommia reippaalla asenteella. Tämä pihattolauman pomo valittiin vuoden 2017 suosituimmaksi opetushevoseksi.

Elvariia
s. 5.6.2007
Suku: Elvari - M.K. Kihu - Kihin-Muisto
Koulutustaso: Vaativa B

Ritan pikkusisko Riia on hieno neiti, jolla on laadukkaat liikkeet ja kykyjä vaikka kilpailemaan suomenhevosten kansalliselle tasolle asti. Riia omaa loistavan kokoamiskyvyn ja on kouluratsastuksessa omimmillaan. Esteet niin kentällä kuin maastossakin ylittyvät myös innokkaasti.

Vermiselli
s. 3.6.2008
Suku: K.M. Nopsa - L.H. Verna - Luonnos
Koulutustaso: Helppo B-A

Verna on iso, kiltti ja ystävällinen tamma, joka suoriutuu sekä helpoista koulu- että esteradoista. Pitkäkutrinen Verna kuljettaa turvallisesti niin pienet ratsastajat, tädit kuin Eskadroonan ratsumiehetkin ja on erittäin mukava myös ajettaessa. Verna on oikea opetusmestari.

Virma Vikkan
s. 20.06.2010
Suku: Valtraus - Erhilen Ajatus - V.T.Ajatus
Koulutustaso: Helppo B

Vikkan on todella kiltti ja ystävällinen ja se hoitaa kaikki hommat tyylikkään varmasti. Vikkanilla on pehmeät liikkeet ja se on kevyt ohjata, joten sillä on mukava niin ratsastaa kuin ajaakin. Vikkanista tulee juhannukseen mennessä myös äiti, mikäli kaikki sujuu ongelmitta!

Virta Viivi
s. 19.5.2010
Suku: Juppe Hoo - Venla Vikkelä - Ville Vikkelä
Koulutustaso: Helppo B

Viivi näyttäisi perineen äitinsä estekykyjä ja omaa myös laadukkaat liikkeet kouluratsastukseen. Viivi käy tunneilla satunnaisesti, sillä se nähdään tällä kaudella kilpakentillä, joihin se treenaa vuokraajansa kanssa.

Obbis
s. 21.5.2011
Suku: Sibbo - Ahokaste - Viesker
Koulutustaso: Helppo C-B

Piensuokkiruuna Obbis on yksityishevonen, joka toimii myös opetushevosena. Obbis treenaa lisäksi ratsun taitoja vuokraajansa opastamana. Kiltti pikkuhevonen omaa mukavasti liikepotentiaalia ja  kehittyy lupaavasti.

s.
Suku:

Muut hevoset

Virta Viuhka
s. 21.06.2012
Suku: Ramiini - Venla Vikkelä - Ville Vikkelä
Koulutustaso: Helppo C, koelähtö ajettu

Virta Viuhka on nuoren elämänsä aikana opetellut sekä ravurina oloa että ratsun taitoja. Viuhkalla on ajettu 3-vuotiaana opetuslähtö ja 5-vuotiaana koelähtö. Kilpaillut se ei kuitenkaan ole. Nyt Viuhka on vuokraajansa käytössä ja edistynyt ratsuna hyvää vauhtia. Emänsä ratsu- ja luonneominaisuuksia perinyt tamma on napakka ja sähäkkä. Tulevaisuus näyttää missä lajissa se tulee ensiksi kilpakentille.

Villivälke
s. 30.05.2010
Suku: Tutuari - Maaria - Aatami
Koulutustaso: Ravuri

Välke on tällä hetkellä liisattu ravikilpailukäyttöön pois kotitallilta. Sillä on vasta vähän startteja takanaan ja toiveissa on, että se pääsee tänä vuonna starttaamaan säännöllisesti ja sitä mukaa kehittymään kykyjensä mukaisesti.

Vilberth
s. 11.05.2015
Suku: Villihotti - Lisbeth - jaanen Suikku
Koulutustaso: Ravitreenissä

Pertsa on nuori ravurinalku, jonka kilpailuoikeudet on liisattu sitä hallinnoivalle kimpalle. 3-vuotiaaksi varttunut komea ori on valmennuksessa Petäjävedellä.

Siitostammat ja varsat

s.
Suku:
Venla Vikkelä
s. 5.5.1997
Suku: Ville Vikkelä - Hulta Hippu - Hiluri
Koulutustaso: Vaativa B - 130 cm, v. 2008 Hämeen estemestari sekä pistekilpailun ylivoimainen voittaja

Venla on liisattu siitoskäyttöön kotitallin ulkopuolelle. Venla varsoi kilpauran jälkeen 3 tammavarsaa ja palasi vielä kilpailemaan seuratasolle pariksi vuodeksi ennen lopullista siirtymistä siitoskäyttöön. Tämän jälkeen Venla on tehnyt 2 orivarsaa ja on nyt kantavana Haavekuvasta. Ikinuorta Venlaa ei vielä vuodet paina vaan virtaa riittää edelleen. Ainakin luonteikkaat tammavarsat ovat perineet emänsä mahtavaa laukkaa ja hyppykykyä!

Virta Veksi
s. 17.05.2016
Suku: Vipanteri - Venla Vikkelä - Ville-Vikkelä
Koulutustaso: Ajo-opetuksessa

Virta Veksi on Venlan varsoista ensimmäinen orivarsa. Veksi on kiltti oripoika joka treenailee mahdollista raviuraa varten.

Lissun Eerika
s. 1.6.2017
Suku: Erikasson - Lisbeth - Jaanen Suikku
Koulutustaso: Leikkikoululainen

Tiukkaluonteinen Eerika viettää vielä nuoren hevosen huoletonta elämää ja opettelee pikkuhiljaa isojen hevosten taitoja.