Ratsastustunnit

Ratsastustunteja järjestetään lähes päivittäin sekä päivisin että iltaisin. Tunteja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille. Tunneilla ratsastamme sekä koulu- että esteratsastusta ja välillä kokeilemme myös erilaisia tehtäviä / leikkejä toiveiden mukaan. Kilpailemisesta kiinnostuneilla ratsastajilla on mahdollisuus myös kilpailla hevosillamme lähialueen kilpailuissa ja heille pidämme myös valmennustunteja erikseen. Maastoretkiä on mahdollista tehdä 1-3 tunnin mittaisina ja meillä voit myös opetella perinneratsastusta ratsuväen malliin. Kysy myös ajotunteja!

elvariia

 

Varaukset

Voit varata vakiotunnin tai käydä irtotunneilla, jotka varataan erikseen. Vakiotunnin varaaminen edellyttää myös ratsastuskortin hankintaa.  Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, tulee tunti peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Tunnit perutaan tekstiviestillä ratsastuskoulun numeroon. Mikäli peruutusta ei tehdä ajoissa, ratsastustunti veloitetaan.

Tunnit varataan ja peruutetaan ratsastuskoulun numerosta 050-911 7746. Pyrimme päivystämään aamupäivisin. Jos et saa puhelimitse kiinni, jätä tekstiviesti, niin otamme yhteyttä.

Tuntilukujärjestys

Maanantai:    Tunnit klo 18:00 ja 19:00  Ope: Nina

Tiistai:             Tunnit klo 17:00 ja 18:00 Ope: Saija

Keskiviikko:   Tunnit klo 17:00, 18:00 ja 19:00 Ope: Nina

Torstai:           Tunnit 17:30 ja 18:30 Ope: Suvi

Perjantai:       Valmennustunteja ja maastoja

Lauantai:        13:00 Tutustumistunti, talutusratsastusta
14:00 Erityisryhmä
15:00 Normaalitunti Ope: Nina

Sunnuntai       Valmennus- ja irtotunteja sekä kursseja
Eskadroonan harjoitus

Yksityistunteja sekä kahden hlö:n tunteja voidaan pitää päivittäin sopimuksen mukaan.

Ratsastamme ulkona, joten pukeudu säänmukaiseen varustukseen. Huomioi, että tennistossuilla tms. ei voi ratsastaa, vaan kengän tulee olla tukeva ja siinä on oltava matala korko. Tarvitset myös joustavat housut, joissa ei ole hankaavia sisäsaumoja sekä hanskat, jotka ovat luistamatonta materiaalia. Tallilta voi lainata kypärän, raipan ja sadevarusteita sateen sattuessa.

 

HINNASTO

Kortit myydään 10 viikon kortteina ja hinta määräytyy sen mukaan, montako kertaa viikossa ratsastat. Kortti on voimassa 12 viikon ajan.

Ratsastustuntien hinnat: 28 eur / irtotunti

240 eur / 10 tunnin ratsastuskortti   (1 kerran viikossa ratsastaville)

440 eur / 20 tunnin ratsastuskortti   (2 kertaa viikossa ratsastaville)

380 eur / 10 ratsastustuntia ja 10 itsenäistä ratsastuskertaa

Yksityistunti:  50 eur

Tunti kahdelle:  35 eur/hlö

Maasto:  25 eur/ tunti   50 eur/ 2 tuntia

Valmennustuntien hinnat tapauskohtaiset.

???????????????????????????????

 Maastoratsastus

Käymme maastoretkillä kauniissa maalaismaisemassa vaihtelevilla reiteillä. Maastoon lähteäksesi sinulla tulee olla jo hyvä hevosen hallintataito  sillä kelien mukaan retkeen kuuluu myös vauhdikkaita laukkapätkiä tuulen suhistessa korvissa. Varaa pidemmille maastoretkille puolen litran juomapullo ja mahdollisesti myös pieni välipala, ainakin jos sää on lämmin. Maastoretket toteutuvat säävarauksella, sillä kovalla pakkasella, helteellä, myrskyn tai ukkosen uhatessa maastoretkeä ei voida toteuttaa.

eska

Ratsastusta ratsuväen malliin

Lahden Eskadroonan ratsuväki treenaa ja esiintyy hevosillamme monenlaisissa tapahtumissa. Tunneille voi tulla perinneratsastusta kokeilemaan kuka tahansa ja jos innostut ratsuväen perinteiden ylläpitämisestä, voit liittyä mukaan toimintaan. Tunnin hinta on 25 eur ja tuntivaraukset tehdään tallin numeroon. Ratsuväen järjestöasioita hoitaa ja esiintymiset järjestää Kari Koski p. 040-7165245.