Ratsastustunnit

Ratsastustunteja järjestetään lähes päivittäin arki-iltoina ja viikonloppuisin päivällä. Lisäksi pidämme teematunteja esim. kilpailuihin valmistautuville ratsastajille erikseen.

Tunteja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille. Kilpailemisesta kiinnostuneilla ratsastajillamme on mahdollisuus myös kilpailla hevosillamme lähialueen kilpailuissa. Ratsastamme kaikissa ryhmissä sekä koulu- että esteratsastusta ryhmän tason mukaisesti.

Varaukset

Voit varata vakiotunnin tai käydä irtotunneilla, jotka varataan erikseen. Vakiotunnin varaaminen edellyttää myös ratsastuskortin hankintaa.  Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, tulee tunti peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Tunnit perutaan tekstiviestillä ratsastuskoulun numeroon. Mikäli peruutusta ei tehdä ajoissa, ratsastustunti veloitetaan kortista.

Tunnit varataan ja peruutetaan ratsastuskoulun numerosta 0409624386 Soittoaika 15-16 muina aikoina jätä tekstiviesti.

 Tuntilukujärjestys

Maanantai

17-18 Junnut heC-heB
18-19 Yleistunti heC-heB
19-20 Sennut HeB-HeA

Tiistai

17.00 Junnut
18.00 Yleistunti
19.00 Yleistunti

Keskiviikko

17-18 Erityislasten ratsastus/hoito – kurssi (16.8. alkaen)
18-19 Yleistunti heC-B
19-20 heB-heA

Torstai 

Terapiaratsastus

Perjantai

17-18 Alkeisryhmä
18-19 Yleisryhmä

Lauantai

12-13 Aikuisten alkeisryhmä
13-14 Yleistunti
14-15 Vammaisratsastus (1.9. alkaen)

Vakiotunneille otetaan rajallinen määrä ratsastajia, joten varaa paikkasi nopeasti. Vaikka et mahtuisi vakiopaikalle, kysy rohkeasti myös irtopaikkoja. Uusia ryhmiäkin on mahdollista aloittaa tarvittaessa.

Yksityistunteja sekä kahden hlö:n tunteja pidetään päivittäin sopimuksen mukaan.

 

HINNASTO

Kortit myydään 10 viikon kortteina ja hinta määräytyy sen mukaan, montako kertaa viikossa ratsastat. Kortti on voimassa 12 viikon ajan.

Ratsastustunteja järjestetään lähes päivittäin arki-iltoina ja viikonloppuisin päivällä. Lisäksi pidämme teematunteja esim. kilpailuihin valmistautuville ratsastajille erikseen.

Tunteja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille aina lähialueen kilpailuissa kilpailemisesta kiinnostuneille asti. Ratsastamme kaikissa ryhmissä sekä koulu- että esteratsastusta taitojen mukaan.

Voit varata vakiotunnin tai käydä irtotunneilla, jotka varataan erikseen. Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, se tulee peruuttaa edellisenä päivänä. Samana päivänä peruutetut tai kokonaan peruuttamatta jääneet tunnit veloitetaan. Tunnit varataan ja peruutetaan ratsastuskoulun numerosta  050-9117746. Jätä tekstiviesti, ellemme pääse vastaamaan. Peruutukset aina tekstiviestinä.

Ratsastustuntien hinnat: 28 eur / irtotunti

240 eur / 10 tunnin ratsastuskortti   (1 kerran viikossa ratsastaville)

440 eur / 20 tunnin ratsastuskortti   (2 kertaa viikossa ratsastaville)

370 eur / 10 ratsastustuntia ja 10 itsenäistä ratsastuskertaa

Yksityistunti:  45 eur

Tunti kahdelle:  35 eur/hlö

Maasto:  25 eur/ tunti   50 eur/ 2 tuntia

Valmennustuntien hinnat tapauskohtaiset.

Ratsastamme ulkona, joten pukeudu säänmukaiseen varustukseen.Tallilta voi lainata kypärän, raipan ja sadevarusteita sateen sattuessa. Huomioi, että tennistossuilla tms. ei voi ratsastaa, vaan kengän tulee olla tukeva ja siinä on oltava matala korko. Hanskat tulee olla luistamatonta materiaalia. Kysy varusteita tallilta lainaan, jos sinulta puuttuu näistä jotakin.